Friday, 3 June 2011

GGG (geng.gila.gelak)

assalamualaikum nor farhana , siti nur fatin , nur zafirah dan kecik molek zuriani .Aq rindukan korang x saba nak kua sama-sama main ice ketting kan ? nor farhana bila lagi nak masak kan aq ikan bilis + telur kau . sedap tau (kawan-kawan letak tangan di bahu mata pandang keatas) haha .. lagi 1 kan aq nak gelak sampai pecah perut bila jumpa kau , maklum la kau kan kepochi mulut tu pok pek-pok pek . hihihihi Urm korg aq sunyi la nanti aq kena balik cepat sapa nak teman aq kat umah sewa kalau aq jumpa momok sapa nak halau kesian aq .Da la aq ni penge *** sikit . Eh apa cita la dengan badan ko tu kan kata diet wait and see je la ko betul-betul diet ke x kan. hahahaha .. siti nur fatin tu pun macam mana la kan setelah 2 bulan makan sedap dirumah mesti bertambah sihat la badan dia . Cik nur zafirah tenkiu atas jasa anda mencari rumah sewa untuk kami berteduh , hehe .. aq suka marah dan gaduh ngan kau jangan lupa naik cuti sem ni kita sambung gaduh taw . Ha si zuriani kenapa awak x nak duduk sama-sama dengan kami ? best taw rumah kami besar dari umah diorang tu .. hehe .Bila- bila kau da ready join la kitaorang k ;)  I MISS U ALL FWENZ

No comments:

Post a Comment